Turisztikai szolgáltatások

Értéktárlat

Túrák, programok, élmények az értékek mentén a Balaton-régióban.
Ajánlat, szervezés, lebonyolítás, közreműködés, összehangolás…

Az Értéktárlat működtetésével az embereket közelebb szeretném hozni a valódi értékekhez, s a figyelem felhívásával célom az értékeink megőrzésére való törekvés. Az értékközpontú túrák, programok szervezése érdeklődési köröm egyik vezérfonala, gyermekkorom óta jelen vagyok a Balaton-felvidéken és a lelkesedésem töretlen.
Tanulmányaim és munkáim során szerzett tapasztalataim alapján vállalom túraajánlatok, programajánlatok kidolgozását, a szervezési feladatok ellátását és a lebonyolítást lehetőségeimhez mérten. Célom továbbá együttműködések kialakítása a szereplőkkel, kapcsolódási pontok keresése (termelők, kézművesek, borászatok, szállásadók) és közreműködés a témában.

Értéktárlat a facebookon

Túraajánlatok, programajánlatok

Turisztikai célú (helyi vagy nagyobb térséget magába foglaló) kezdeményezések erősítése érdekében túratervek, túraútvonalak kidolgozását vállalom, figyelembe véve az érdeklődők számára leginkább testhez álló sajátosságokat. Emellett a programok komplexitását elősegítve a lehetséges kapcsolódó partnerek beszervezésében is részt veszek.

Turisztikai tájékoztatás

Magánszemélyek, szervezetek mellett települések számára szintén készen állok turisztikai jellegű javaslatok előterjesztésére és kiadványok létrehozásában történő szerepvállalásra túraútvonalak, látnivalók leírása és fényképes bemutatása mellett.

Túravezetés

Hazánk nagyszerű tájainak felfedezése gyermekkori élményeim, szüleimmel töltött kirándulásaim hatására alapvető szükségletté vált, az évek során alkalmam adódott számos terület mellett főként szűkebb környezetem, a Balaton-felvidék megismerésére. Túrabeszámolók, újságcikkek írása mellett gyakran adok javaslatokat, ötleteket látnivalók felkeresésére, praktikus útvonalak megjelölésével. A Balaton-felvidék szerelmeseként folyamatosan járom a vidéket és igyekszem gyarapítani a természettel, tájjal, kulturális örökséggel kapcsolatos ismereteimet. A geológia világával is a területen található lenyűgöző képződmények révén ismerkedtem meg. A földtani érdekességek keletkezésének módja, a formák alakulásának titkai egyre fokozták érdeklődésemet. Az elém táruló alkalmakat megragadva eddig 5 tájegységre vonatkozóan szereztem Geotúra-vezetői oklevelet a Nemzeti Park Igazgatóság szervezte tanfolyamokon:

Településajánló

A települések sajátosságai, értékei alapján megfogalmazhatók javaslatok különböző programok, események, célkitűzések megvalósításához. Hangolódjunk egy-egy településre képes ismertetőkkel!

Tematikus kirándulások

Egy adott értékcsoportra fókuszálva, vagy több témát egybefűzve értékes élményeket szerezhetünk.

Bortúrák

A szőlőhegyek által elénk tárt kincsek felfedezését célszerű összekötnünk az ott születő borok kóstolásával, megismerve a termőhely sajátosságait és a tájért dolgozó embereket.

Aktuális túrák:

Halom-hegyi értéktúra, borkóstolóval (Mencshely, Halom-hegy)

https://www.facebook.com/events/304587643423766/